Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Aurelien Chedjou, özellikle ikinci yarıdaki oyuna dikkat çekerken, Fenerbahçe ve Benfica maçları hakkında da kısa bir değerlendirme yaptı.

''BUGÜN İŞLER YOLUNDA GİTTİ''

''Zor bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarı iyi top oynayamadık. Sonra iyi toparlandık. İkinci yarıda çok iyi oynadık ve çok güzel bir galibiyet aldık. İleri çıkışları seviyorum. Bazen işler de yolunda gidiyor, bazen gitmiyor. Bugün işler yolunda gitti.''

''Bizim için en önemli maç bir sonraki maçımız, o da Benfica maçı. Gruptan çıkmak istiyoruz, onun için çok önemli bir maç bizi bekliyor. Önce Benfica maçına odaklanıp, sonra Fenerbahçe maçını düşünmek için yeteri kadar zamanımız olacak.

Galatasaray'a Gençlerbirliği karşısında oyuna girerek maçı değiştiren Yasin Öztekin maç sonu açıklamalarda bulundu.

"İKİNCİ YARI FARKLIYDIK"

"Milli Takım arasında takımla çalışamadık. Milli Takım'a o güzel günleri bana yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar heyecanlı maç yaşadım. Arkadşalarıma ve hocalarıma teşekkür ediyorum."

"İlk yarı pozisyonlara girdik ama geriye düştük. İkinci yarıda daha başka bir Galatasaray vardı sahada. İyi pas yapan pozisyonlara giren bir takım vardı. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah Çarşamba günü de Benfica karşısında iyi bir maç çıkarırız."

"HOCAMIN KARARIDIR, SAYGI DUYUYORUM"

"Ben bu zamana kadar hep çalıştım. Burada da çok çalıştım. Oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bunu her zaman yaptım, bundan sonra da yapacağım. Bugün yedek oturdum. Yine de saygı duyuyorum .Hocamın kararıdır. Bunu herkes bilsin ben elimden geleni yapacağım. İyi oynasam da kötü oynasam da destek olsunlar."''