Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

FBM Makina Balçova Yaşamspor'u 3-1 yenerek G Grubu'nu lider bitirdikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasin, kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını dile getirerek, "Maçta geriye düştük ama ilk yarıda yakaladığımız şansların çoğunu değerlendiremedik. Sonuçta galip geldik ve lider olarak gruptan çıktık. Kupada bizi daha zor maçlar bekliyor. Kupayı gerçekten kazanmak istiyoruz. Onun için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Bir dönem takımdan ayrılacağına yönelik haberlerle ilgili bir soru üzerine Yasin Öztekin, şunları kaydetti:

"Galatasaray'dan hiçbir zaman ayrılmak istemedim. Orada yanlış anlaşılmalar oldu. Çok çalışarak Galatasaray'a geldim. Galatasaray'a uzun seneler hizmet etmek istiyorum. Buraya kolay gelmedim ve buradan da kolay gitmem. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Hoca da bana güvenirse, daha çok şans verirse inşallah hem camiaya hem de kendisine faydalı olmak istiyorum."

TARIK: "HEDEFİMİZ KUPA VE ŞAMPİYONLUK"

Bir gol attırıp bir de penaltı yaptıran Tarık Çamdal ise hem ligi hem de kupayı kazanmak istediğini belirterek şunları söyledi:

Böyle maçlar kolay olmuyor. Rakip kim olursa olsun zorluk derecesi yüksek oluyor ve konsantre eksikliği yaşıyoruz. Mutluyuz kazandığımız için. Hedefimiz lider çıkmaktı ve yolumuza devam ediyoruz. Kupayı istiyoruz bu sene. Hakkımızda hayırlısı.

Eskişehirspor iyi bir takım. Her zaman yeni oyuncular çıkarıp piyasaya sürüyorlar. Orada oynamak çok zordur. Hedefimiz kupa ve şampiyonluk. Zor olsa da kazanmamız gerekiyor. İyi çalışıp, iyi konsantre olup kazanacağız inşallah.

SİNAN GÜMÜŞ: "İYİ ŞEYLER BAŞARABİLİRİZ"

Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş de kupada çok iyi şeyler başarabilecekleri ifade etti ve, "Bugün bu maç çok önemliydi. Lider olarak çıkmak istiyorduk. Başardık, çok mutluyuz. Hocama da teşekkür ediyorum son haftalarda şans verdiği için. Taraftarımız arkamızda durursa biz kupada çok iyi şeyler başarabiliriz." şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.