DeAndre Yedlin'in bir kez daha MLS’e döneceği iddia edildi.

Sounder Heart’tan Tim Foss imzalı haberde, “Zaman zaman başarılı performanslarına rağmen, Yedlin'in kadrodaki yeri istikrarsız. Yedlin’in Galatasaray’a gittiği gibi ücretsiz ayrılma durumu ortaya çıktı. 28 yaşındaki futbolcu daha önce ABD Milli Takım kampında Sounders'a geri dönmek istediğini söyledi. Hala Seattle’da yaşayan ailesini ziyaret etmek için şehre dönüyor. Ayrıca, hemen hemen tüm koçlarla birlikte oynadı. Kadroyu iyi tanıyor. Eve dönme arzusunu daha da güçlendirmek için Instagram'da eşinin hamile olduğunu ve çocuk yetiştirmek için aileye yakınlaşan ilk insanlardan uzak olacaklarını duyurdu.” denildi.

2014'TE TOTTENHAM'A TRANSFER OLDU

Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden geçtiğimiz ocak ayında Newcastle United'dan transfer ettiği DeAndre Yedlin, altyapısından yetiştiği MLS ekibi Seattle Sounders'tan 2014 yılında Tottenham'a transfer olmuş, ardından 2015'te kiralık olarak Sounders'ta bir kez daha forma giymişti.

GALATASARAY 2 MİLYON EURO'DAN KURTULACAK

Galatasaray, Yedlin'in takımdan ayrılması durumunda toplamda 2 milyon Euro'nun üzerinde bir maaş yükünden kurtulmuş olacak.

(Takvim)