Galatasaray'ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir içecek firmasının reklam yüzü olan Hollandalı futbolcunun, ürünün gerçekleştirilen tanıtım toplantısında sorulara cevap verdiği sırada Yolanthe Cabu da açıklamalarda bulundu.

"YENGENİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖĞRENDİM"

Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau çifti, tanıtımda sempatik tavırlarıyla dikkati çektiler.

Birlikte basın mensuplarına poz veren ve oynadıkları reklam filminden sunulan kesitleri izleyen ikili, sık sık Türkçe kelimeler kullanarak Adiosbet davetlilerden alkış aldılar.

Türkiye'de magazin haberlerine konu olan Yolanthe Cabau, kendisinden "yenge" denilerek bahsedilmesini anlatarak, "Gazetelerde benim için 'yenge' yazıyordu ve ne anlama geldiğini ancak internetten öğrenebildim. 'Ağabeyin eşi' anlamına geldiğini öğrenince de çok mutlu oldum. Ben zaten büyük bir aileden geliyorum ve 8 kız, 4 de erkek kardeşim var. Şimdi milyonlarca akrabam oldu'' şeklinde konuştu.

Türk yemeklerini ve tatlılarını çok sevdiğini vurgulayan Cabau, çok baklava yediğini ve daha fazla spor yapmak zorunda kaldığını belirtti.