Galatasaraylı yönetici Adnan Nas, sarı-kırmızılıların 6-1'lik Akhisar galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Her zaman görmek istedikleri bir Galatasaray'ın sahada olduğunu ifade eden Nas, Chelsea karşısında tur atlayacaklarını ümit ettiğini ifade etti. İşte Radyospor'a konuşan Nas'ın açıklamaları:

"Her maçta olmasını istediğimiz Galatasaray. Tüm bir takımın uyum içnide her maçta oynaması mümkün olmuyor. Bu , o maçlardan biriydi. Her maç önemli. Temennimiz her maçta takımın böyle ya da buna yakın bir oyun sergilemesi. Dünyanın en büyük takımları zaman zaman kötü performanslar gösterebiliyor. barcelona 3. duruma düştü. Ama biz Galatasaray'ın bu dönemi geride bıraktığını düşünüyouz."

"Avrupa ve Türkiye maçlarında aynı performansı göstereceğini bekliyoruz. Galatasaray her zaman her şeyi yapabilecek bir takım. Maksimum kapasitede oynarsak takımımız her şeyi yapabilir. İyi gidiyoruz. Motivasyonumuz yüksek."

"DROGBA'NIN KALMASINI İSTERİM"

"Chelsea'ye karşı 1-1 berabere kaldık, kapı açık. O kapıdan geçmek istiyoruz. Ben daha önce söyledim. Drogba her bakımdan Galatasaray'a faydalı bir oyuncu. Arzumuz Drogba ile yolculuğun devam etmesi. Futbolcunun başka düşünceleri de olabiilir. Şu an ortada bir şey yok ama vakti geldiğinde konuşup elimizden geleni yapacağız. O konularda başkanımız ilgileniyor benim bildiğim bir şey yok. Ben beraberliğimizin sürmesini isterim."

"Ben maç sırasında farkında değildim. Gazeteciler sorunca farkına vardım. Fırat Aydınus üst düzey hakemlerimizden biri söylediğine itimat etmek lazım. Bu konuyu takip ediyoruz."

"Biz kendi performansımızdan sorumluyuz. Her maçımızı kazanırsak yol açık. Diğer takımların maçları hakkında ... Amaç hiç puan kaybetmemek. Bizim takımın hala ligin en iyi takımı olduğuna inanıyorum. Burak Türkiye'nin en yii futbolcularından. Ondan iyi Türk santrfor yok. Arada bir performansında oynamalar olabilir ama Burak önemli bir değer bizim için. Taraftarla güzel bir jest yaptı."