İşte Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Cimbom'un devre arası hamleleri:

1- Sola Eren Albayrak

Sağ bekte Sabri ve Denayer'i, sağ önde Yasin ve Podolski'yi dönüşümlü kullanan Hamza Hamzaoğlu sol kanada takviye yapmaya karar verdi. Olcan dışındaki isimlerden yararlanamayan Hamzaoğlu, Rizespor'la sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmayan Eren Albayrak'ın transferine sıcak bakıyor. Sol kanatta başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki Eren devre arası cüzi bir bonservis bedeline transfer edilebilir.

2- Forvete yeni Elmander

Umut Bulut ve Burak Yılmaz'da yaşanan büyük hayal kırıklığı sonrası Galatasaray'ı skor olarak sadece Podolski taşıyor. Elmander tarzı sırtı dönük oynayabilen forvet isteyen Hamza Hamzaoğlu'na Scout Ekibi alternatifi bol bir liste hazırladı. Yönetim de forvet transferi için şartları sonuna kadar zorlamaya kararlı.

3- Ortaya Grosskreutz

Ocak ayında lisansı çıkacak Kevin Grosskreutz'u Hamza Hamzaoğlu'nun idmanlarda ön liberoda denediği ortaya çıktı. Sezon başından bu yana Selçuk'un yanında 7 farklı isme şans veren Hamzaoğlu, Grosskreutz'un bu sorunu çözeceğine inanıyor. Joker Alman oyuncu sezonun ikinci yarısında Selçuk'un yeni Melo'su olabilir.