Teknik direktör Riekerink'in belirlediği eksikler doğrultusunda çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılılar, ilk iş olarak Kolbeinn Sigthorsson'la yolları ayıracak.

1 sezonluğuna kiralanan, ancak milli takım kampında sakatlanınca Florya'da tek bir idmana bile çıkamayan İzlandalı futbolcunun sözleşmesi fesh edilecek.

Onun yerine Hoffenheim'da oynayan 26 yaşındaki Şilili forvet Eduardo Vargas'ın gündeme alındığı, hatta kulüpler arasında temasa bile geçildiği öğrenildi. Geçen sezon başında Napoli'den 6 milyon Euro'ya transfer edilen Güney Amerikalı futbolcu, Alman takımının 3-5-2 sistemine geçmesi nedeniyle bu sezon forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Riekerink çok istiyor

Bundesliga'da 4 maçta 84 dakika şans bulabilen ve takımdan ayrılma fikrine çok sıcak bakan Vargas'ın da Galatasaray'ın ilgisinden haberdar olduğu, menaceri vasıtasıyla Cim Bom'a olumlu haber gönderdiği de gelen haberler arasında. Hem sağ açık hem de santrfor olarak görev yapabilen Eduardo Vargas'ı, özellikle Riekerink'in istediği belirtiliyor.

Scout ekibinin havuzunda yer alan Şilili futbolcuyu hocanın defalarca izlediği ve alınması yönünde rapor verdiği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik