GSGAZETE - 2014-2015 sezonunda Arsenal, B.Dortmund ve RSC Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray, bir yıl boyunca Avrupa Kupalarında oynayacağı maçlarda “Turkish Airlines” logolu forma ile boy gösterecek.
 
2014-2015 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye’yi temsil edecek olan Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi maçlarını içeren forma sponsorluğu Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray’ın geliştirdiği bu modele göre yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.

Yıllık 7 milyon dolar
 
Galatasaray, THY ve Huawei ile 1 yıllığını anlaşmaya vardı. Şampiyonlar Ligi için THY forma sponsoru olurken, Huawei sadece Süper Lig'de kullanılacak. Bu sezon sonuna kadar geçerli olacak anlaşma için Galatasaray, iki şirketten toplam 7 milyon dolar kazanacak.

Türkiye'de sponsor Huawei

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında lider marka Huawei, Türk futbolunun dünyadaki başarılı temsilcilerinden Galatasaray ile Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası maçları için bir forma sponsorluğu anlaşmasına imza atıyor.

17 Eylül Çarşamba günü, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Huawei Türkiye Genel Müdürü Zhao Gang’in katılımıyla, Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilecek imza töreninde, siz basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyacağız.