Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Bruma yeni transfer etkisi yaratmaya devam ediyor.
 
Geçen sezon Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda oynadığı maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalan Portekizli genç yıldız, yeni sezonda Cesare Prandelli'nin en büyük kozlarından biri olacağının sinyallerini vermeye devam ediyor.
 
Sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampındaki hırs ve antrenman performansıyla Cesare Prandelli'den tam not alan Portekizli, Atletico Madrid ile oynanan karşılaşmada da ortaya koyduğu futbolla sarı-kırmızılı taraftarları kendisine hayran bıraktı.
 
Oyunda kaldığı sürede sürati, teknik becerisi ve istekli futbolu ile sık sık Prandelli'den alkış alan Bruma, sarı-kırmızılı taraftarlardan da tam not aldı ve "Yeni transfer Bruma" yorumlarının yapılmasını sağladı.
 
Sakatlık sürecini atlatır atlatmaz Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel bir antrenman programı eşliğinde çalışan Bruma, Avusturya kampında da güç ve dayanıklılık üzerine özel bir çalışma programına tabii tutuldu.
 
Sarı-kırmızılı yönetimin de yeni sezonda büyük umutlar bağladığı Bruma için Süper Lig'den birçok takım kiralık teklifinde bulunmuş ancak Galatasaray Yönetimi gelen tekliflerin tamamını geri çevirmişti.