Haberde, Cim-Bom'un golcü oyuncunun transferini 4 milyon euroya bitirmeye yakın olduğunu ve Mario Balotelli ile görüşmelere başlanacağı belirtildi.

 Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray bir yandan da transferleri bitirmek için çalışmalarına hız vermiş durumda. Bu konuda İtalya'dan flaş bir iddia geldi. İtalyan basınının haberine göre, Galatasaray, Mario Balotelli'nin transferinde sona yaklaştı. Haberde Sarı-Kırmızılılar'ın golcü oyuncunun transferini 4 milyon euroya bitirmeye yakın olduğu ve Balotelli ile görüşmelere başlanacağı belirtildi. Balotelli için eski kulübü Monza'ya döneceğine dair iddialar öne sürülmüştü.

VALENCIA'NIN DA RADARINDA

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..." Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..."

İspanya basınından gazeteci Josep Pedreol'un haberine göre ise; Valencia'nın başına geçen Gennaro Gattuso, ilk transferi olarak 31 yaşındaki İtalyan golcüyü istedi. İspanyol ekibi de bu öneriye sıcak baktı ve harekete geçmeye karar verdi. Ayrıca Gattuso'nun vatandaşı Mario Balotelli'yi La Liga'da yeni bir meydan okumaya çağırarak ikna etmek istediği belirtildi. İtalyan çalıştırıcının tecrübeli golcünün La Liga'da yeniden Avrupa'daki eski şaşalı günlerine dönebileceğini düşündüğü ifade edildi.

5 MİLYON EUROYA SERBEST

Mario Balotelli bu sezon Adana Demirspor ile 33 maça çıktı. Forma giydiği 33 mücadelede 19 gol atıp 6'da asist yapma başarısı gösteren 31 yaşındaki forvet 2178 dakika sahada kaldı. Transfermarkt verilerine göre, İtalyan golcünün piyasa değeri 2.8 milyon euro. 2024 yılının haziran ayına kadar Adana Demirspor ile sözleşmesi olan Balotelli'nin 5 milyon euroya serbest kalma maddesi var.

(Akşam)