Trans­fer­de emin adım­lar at­mak is­te­yen ve yer­li oyun­cu al­ter­na­ti­fi­ni artır­ma­yı plan­la­yan Ga­la­ta­sa­ray’ın dev­re ara­sın­da gün­de­mi­ne al­dı­ğı Ka­ra­büks­por­lu İs­hak Do­ğan için ye­ni­den te­mas­la­rı­nı hız­lan­dı­ra­ca­ğı kay­de­dil­di. Ka­ra­büks­por yö­ne­ti­mi­nin de İs­hak’ın bü­yük ta­kım­da oy­na­ma is­te­ği­ne say­gı duy­duk­la­rı için ma­sa­ya otur­ma­ya ha­zır ol­duk­la­rı kay­de­dil­di.

Ka­ra­bük, dev­re ara­sın­da Ga­la­ta­sa­ray’dan genç sol be­kin trans­fe­ri için Fur­kan ar­tı 3 mil­yon eu­ro is­te­miş­ti. Kır­mı­zı-Ma­vi­li ta­kı­mın yi­ne ay­nı ta­lep­te bu­lu­na­ca­ğı be­lir­til­di. Bu kez Fur­kan’ın ka­lı­cı ola­rak Ka­ra­bük’te kal­ma­sının gündeme gelebileceği öğ­re­nil­di.

Ücrette indirim

Bu gelişmenin ise is­te­ni­len üc­ret­te Ka­ra­de­niz ta­kı­mı­nın es­nek­lik yap­ma­sı­nı sağ­la­ya­ca­ğı ön­gö­rü­lü­yor. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Man­ci­ni’nin de oyuncu için olumlu görüş bildirdiği öğrenildi. İs­hak Do­ğan için önü­müz­deki gün­ler­de iki ku­lü­bün ma­sa­ya otu­rup, an­laş­ma­sı bek­le­ni­yor.

Bugün