Haberin ara başlığında “Muriqi’nin geleceği” ifadesi yer aldı.

İçeriğinde ise; “Hücum hattında hiçbir şekilde Sarri'yi ikna edemeyen Vedat Muriqi'nin etrafında Türk takımları dönüyor. Kosovalı, Lazio'dan ayrılmak için bastırıyor, Fenerbahçe'ye seve seve dönecek. Ancak Lazio harcadığı fahiş ekonomik harcamayı kompanse etmek istediği için bir anlaşma zor. Şimdi yeni hedefleri kredi fikri olan bir başka Türk takımı devrede. Muriqi, çok zor geçen bir buçuk yılın ardından Roma’dan ayrılıp kendini bularak geri dönmek istiyor.” ifadeleri kullanıldı.

Haberde Galatasaray ifadesi geçmese de Muriqi’nin Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Fatih Terim’le çalışmak istediği röportajı yer aldı.

STOPERE ABDÜLKERİM BARDAKÇI

Napoli ve Roma'nın teklif yapmaya hazırlandığı Marcao'nun ocak ayında satılma ihtimalini dikkate alan sarı-kırmızılı yönetim, bu yüzden Luyindama'nın sözleşmesini uzattı. Savunma hattında Nelsson ve Alpaslan'a da sahip olan Aslan, bir ismi daha gündemine aldı: Abdülkerim Bardakçı…

Sezon sonunda serbest kalacak olan ve sol ayağını kullanan Abdülkerim, Marcao dışında solak stoperi bulunmayan Galatasaray'ın listesine girdi. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda tecrübeli oyuncuyu bedavaya kadrosuna katabilir ve yerli kuralının artacağı dönemde avantaj sağlayabilir. Konyasporlu oyuncuyla sezon başında Beşiktaş da ilgilenmişti.

(CDS / Sporx)