Kadronun durumu hakkında bilgi veren Hamza Hamzaoğlu, "Çok kalabalık bir kadro ile sağlıklı antrenman yapma şansı yok. Sağlıklı olması için bazı oyuncuları dışarıya çekmemiz gerekiyor, bu benim sevmediğim bir şey. Sayıyı düşürmemiz lazımdı, bunu yaptık. Bu sayı benim için 20,22 oyuncu, 3,4 kaleci. Bu rakamlar benim için doğru diye düşünüyorum" dedi.

"BENİM DE HATAM VARDI"

Geçmişte Sneijder için söyledikleri hakkında ise Hamzaoğlu, "O gün Dünya Kupası'na gitmişiz. Sunan arkadaş da Sneijder'in böyle bir röportaj verdiğini söyledi. Sneijder'in doğru tespitleri vardı aslında Türk oyuncular ile ilgili. Ama zamanı doğru değildi. Sonra söylediklerim Sneijder'in şahsına yönelik değildi. Burada hiç oynamadan gidenler de oldu. Neden burada olduklarının farkında olmuyorlar, onlara verilen değerin karşılığını vermiyorlar. Orada tabii benim de hatam vardı, üzüldüm. Sneijder odama geldi, bir espri ile başladık. Bir problem var mı dedim, yok dedi. Bende de yoktu" ifadelerini kullandı.

"STOPER ARIYORUZ AMA..."

Yerli bir stoper arayışları olduğunu söyleyen genç teknik adam, "Stoper alabiliriz demiştik. Bakıyoruz, ama bir noktaya gelmedik. Yerli alacağız. Yabancı sınırımız şu anda dolu. Almak zorunda hissetmiyoruz ama şu anda. Hakan var elimizde, Emre Can var" şeklinde konuştu.