Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray'a konuk olacak Real Madrid'te sakatlık krizi gittikçe büyüyor. Isco, Ronaldo ve Marcelo'nun milli maçlardaki sakatlıklarının ardından Portekiz-Brezilya maçında da Coentrao sakatlandı. İki sol bekini de kaybeden İspanyol ekibi, bu mevkii de büyük sorun yaşıyor.

Önce Villarreal, ardından da Galatasaray'la karşılaşacak Real'de Isco ve Ronaldo'nun hafta sonu dinlendirilmesi beklenirken, 2 sol bekin durumu oldukça ciddi görünüyor. Brezilya'nın Avustralya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Marcelo'nun yeni yıla kadar forma giymesi beklenmezken, dün akşam sakatlanarak sahayı sedyeyle terkeden Fabio Coentrao'nun duruma da iç açıcı değil. Elinde Galatasaray maçı öncesi sol bek kalmayan Carlo Ancelotti'nin TT Arena'da kimi oynatacağı merak konusu..

İKİ YILDIZ ARENA'DA YOK

Beyaz Şimşekler'de Xabi Alonso ve Illaramendi'nin de uzun süreli sakatlıkları bulunuyor. İki isim de büyük ihtimalle Galatasaray maçında sahada olamayacak. Galler-Sırbistan maçının son bölümünde oyuna giren 100 milyon euroluk Bale'in durumu ise net değil.

(ligtv)