Geçtiğimiz günlerde Cesare Prandelli tarafından takıma geri çağrılan Gökhan Zan, sakatlıktan kurtulan Bruma ve Dünya Kupasından sonra çıktığı tatilinden dönen Wesley Sneijder Süper Kupa için fazladan çalışıyor.

Zan yeni transfer gibi!

Fatih Terim döneminde kendisine yapılan eleştirilerden kurtulup başarılı bir performans sergileyen Gökhan Zan, Mancini döneminde gözden düşmüştü. Cesare Prandelli, yabancı kontenjanı ve diğer stoperlerden verim alamaması üzerine kadro dışı bıraktığı Gökhan'ı tekrar takıma çağırdı. Bu haber ile birlikte çalışmalarına hız veren Zan, adeta yeni transfer gibi keyifli ve hırslı. Takımımızın İstanbul'da oynadığı grup aşamalarının son maçı olan Juventus maçı sonrası yaptığı açıklamalar ile taraftarımızın gönlünü kazanan Gökhan, hırsıyla savunmada iyi bir alternatif haline geldi. Milli savunma oyuncusunun şimdiki hedefi ise Süper Kupa. 

Rüzgarın oğlu geri döndü!

Portekiz'de ve milli takımda Ronaldo'nun varisi olarak gösterilen Bruma yaşadığı sakatlık sebebiyle hem ülkesindekileri hemde Galatasaray taraftarını korkutmuştu. Bu sakatlıktan kurtulamayan futbolcuların aksine Bruma, genç olmasınında verdiği avantajla sakatlığı kısa sürede atlattı ve eski hızına geri döndü. Taraftarın kafasındaki en büyük soru işareti ise geldiği günlerde ''Rüzgarın Oğlu'' lakabı takılan Bruma'nın eski hızına kavuşup kavuşmadığıydı. Bruma hazırlık maçlarındaki sürati ile bu sorulara en güzel cevabı verdi ve taraftarımızın gönlüne su serpti.

Altın adam tatilden hazır geldi!

FIFA tarafından onurlandırılarak Altın Takıma seçilen Wesley Sneijder, hak ettiği tatilini yaparken kendisine bakmayı da ihmal etmedi. Galatasaray kondisyoner ve doktorları tarafından hazır olduğu belirtilen Hollandalı süper star, Süper Kupa öncesi çalışmalarına hız verdi. Kendisine sorumluluk yüklenmesiyle başarısı artan yıldız oyun kurucunun, İnter'deki sisteme uygun oynamamız nedeniyle performansının artması bekleniyor.

HABER: Bünyamin Mert Bürtek