Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına katılan eski teknik direktör Yılmaz Vural, "Arda Turan'ı çok yalnız bıraktık. Futbol kültürü mü verdik, dil mi öğrettik? Adam ertesi gün maça çıkacak, evinde tavla atılıp lahmacun yeniyordu. O dönem Acun Ilıcalı vs herkes onun evindeydi. Futbol işçi sınıflarının çocuklarının oyunudur. Varoşlardan geldiler ama çok önemli bir görevi var bu çocukların, tutup halkı eğlendirecekler. Çoğu evliliklerinde de başarısız oluyor. Arda'nın kariyerini yönetememesinin sorumlusu Arda değil. Özel hayatında başarısız bir insanın iş hayatında mutlu olması mümkün mü?" dedi.

Erbatur Ergenekon: "Okan Buruk her türlü başarılı olacak..." Erbatur Ergenekon: "Okan Buruk her türlü başarılı olacak..."

"FATİH TERİM'İN DE DEĞERİ BİLİNMİYOR, HEP İSYANDA"

"Türkiye kimin değerini bilmiş, Fatih Terim'in de değeri bilinmiyor, hep isyanda. Verilen değersizliğe üzülüyor. Bir antrenör ömür boyu başarılı olacak diye bir şey mi var? Müsaade edin de bir de başarısız olsun. Terim, üzgün ve kırgın. Biraz düşüş olduğu zaman kıyamet kopuyor, bu nasıl kültürdür ya? Netflix belgeseli hoş olmuş ama belgesel gibi değil, hep pozitif şeyler yer almış. Negatif şeyleri de görmemiz lazımdı." şeklinde konuştu.

(Haber Global)