İtalyan kulübünün hocası Allegri'nin gelecek sezon takımda görmek istediği Sneijder için yönetimin vereceği cevap merak konusu.

Takvim'in iddiasına göre Juventus, Sneijder inadından vazgeçmiyor... Geçen sezondan beri Hollandalı futbolcuyu transfer etmek için birkaç kez hamle yapan ancak bunda başarılı olamayan İtalyan kulübünün gelecek sezon için yeni bir transfer teşebbüsünde bulunacağı ortaya çıktı. Juventus Teknik Direktörü Massimo Allegri'nin yönetime verdiği raporda, "Sneijder'i Juventus'ta görmeyi çok isterim. O gerçekten tam aradığım oyuncu. Bize mükemmel uyum sağlar. Galatasaray'da gösterdiği performansla çok iyi durumda olduğunu kanıtladı. Onu mutlaka kadroya katmalıyız" dediği öğrenildi.

OGBONNA TEKLİF EDİLECEK 

Massimo Allegri'nin bu raporundan sonra Juventus Yönetimi'nin sezon sonunda Sneijder için Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve Hollandalı futbolcu için daha önce Fatih Terim döneminde de gündeme gelen savunma oyuncusu Angelo Ogbonna ile birlikte bir miktar para önereceği iddia edildi. 26 yaşındaki Ogbonna bu sezon 22 maçta oynarken başarılı bir görüntü verdi. Galatasaray'da yeni yönetimin vereceği cevap merakla bekleniyor. Sneijder'in Juventus'un kendisiyle ilgilendiğinden haberdar olduğu öğrenilirken yakın çevresine, "İtalya benim bildiğim bir yer. Galatasaray'la olan sözleşmem sürüyor. Şu anda kariyer planım için birşey diyemem. Konsantrasyonumu şu anda tamamen şampiyon olmamıza verdim. Bu konuda karar yönetimin" ifadesini kullandı.