Galatasaray'da rota tekrar Manchester United'ın kanat oyuncusuna dönmüş gibi gözüküyor. İngiltere'de çıkan haberlere göre Galatasaray, Luis Nani için tekrar harekete geçti.

Özellikle geçtiğimiz sezon başında adı Galatasaray ile anılan Luis Nani'nin sarı-kırmızılı ekibe transferi gerçekleşmemiş, Nani kulübü ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzalamış ve Galatasaray da Sporting Lizbon'dan genç yetenek Bruma'yı kadrosuna katmıştı.

Bugün çıkan haberlere göre ise, Louis van Gaal'in kadroda düşünmediği isimlerden olan Luis Nani'nin transfer listesinde olduğu ve Portekizli kanat için Galatasaray'ın tekrar girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Sezon öncesi hazırlık kampında Kırmızı Şeytanlar'da forvet hattında şans bulan Nani, buraya uyum sağlayamamış ve teknik direktörünün gözünden tamamen düşmüştü.

Türkiye'deki yabancı sınırının varlığının da altının çizildiği haberde, Galatasaray'ın yine de soyunma odasında bir yabancı oyuncu getirebilecek durumda olduğu ve Nani için geçen sezonki 7 milyon Sterlin'lik tekliflerinin yeniden gerçekleşebileceği iddia edildi.