Arena'da 3-1 kazandıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Özyalçın, Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırılarını kınayarak, "Dün Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra yaşanan acı olayı, Türkiye'nin bir daha yaşamamasını diliyorum. Bugün Galatasaray ve Gaziantep takımları, seremonide terör saldırısını kınayan bir davranış içerisindeydi. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adına bu olayları kınıyoruz." dedi.

Süper Lig'de şampiyonluk adaylarının 25. hafta maçlarından sonra daha net görüleceğini dile getiren Özyalçın, "Bizim de 25. haftadan sonra daha kolay maçlarımızın olacağını düşünüyorum. Galatasaray bugünkü maçı tipik bir lig maçı şeklinde oynadı. Galatasaray büyük bir takım ve her maça kazanmak için çıkar. O nedenle ben öncelikle sporcularımızı kutluyorum. Kazanmak güzel bir şey. Taraftarlarımıza armağan olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır da terör saldırılarını lanetleyerek, "Gerçekten oyuncuların beraberce seyircileri selamlaması, teröre rağmen birlik ve beraberliğin devam edeceğini gösterdi.

Terörü lanetliyoruz. İnşallah bir daha böyle bir olayla karşı karşıya kalmayız. Selçuk İnan'ın polis kardeşimizi seyircilere götürmesi çok güzel bir hareketti. Selçuk İnan'ı da özellikle kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Alaçayır, Gaziantepspor karşısında özellikle ikinci yarıda çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatarak, "İkinci devre oynadıkları oyundan dolayı Galatasaraylı futbolcuları kutluyorum. Gerçekten çok gol pozisyonuna girdiler. Şansızlık ve Gaziantepspor kalecisinin şahane oyunuyla bu akşam maalesef 3 golde kaldık. Sonuç olarak iyi bir netice. İnşallah bundan sonra böyle devam eder." şeklinde görüş belirtti.