Galatasaray'da transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ederken yönetim de Kamil Glik için kolları sıvadı.

Galatasaray'da basında geçen birtakım transfer iddiaları arasında yeniden Kamil Glik yer alıyor. Stoper arayışları devam eden ve Maicon'un yanına en az onun kadar etkili bir isim arayan Galatasaray, Monaco'dan ayrılma kararı alan Kamil Glik'in peşine düştü. Galatasaray,  Kamil Glik'in maliyeti için araştırma içerisinde olduğu ve girişimlerin hızlanacağı ifade edildi. Fanatik'in haberine göre, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıp bakmadığının öğrenilmesi adına oyuncunun menaceriyle temasa geçecek olan Galatasaray, ardından Monaco'nun nabzını yoklayacak.

Kamil Glik kimdir? Kamil Glik'in performansı

1988 doğumlu olan Polonyalı futbolcu futbola ülkesinde Piast Gliwice takımında başladı. 2010-2011 sezonunda Palermo'ya transfer oldu, burada şans bulamayınca devre arasında Bari'ye kiralandı. Ertesi yıl o dönem Serie B'de yer alan Torino'ya transfer olan Kamil Glik asıl çıkışını burada gerçekleştirdi. 5 yıldır formasını giydiği Torino'daki performansıyla göz dolduran stoper, Polonya milli takımının da değişmez isimlerinden biri oldu. 30 yaşındaki Polonyalı stoper geçen sezon Monaco'da 48 resmi maçta oynarken fileleri 4 kez havalandırmıştı. Kamil Glik, Polonya Milli Takımı'nın da bankoları arasında yer alıyor..