Arda Turan'a sözleşme uzatma konusunda diğer tüm futbolcular gibi olumsuz cevap geldi. Yönetim, sözleşme konularını sezon sonuna ve seçim sonrasına bıraktı. Bu arada Fatih Terim, Arda'ya merak etmemesini söyledi.

Arda Turan, en az 1 en fazla 2 yıl daha Galatasaray’da futbolcu olarak kalacak. Daha sonra Fatih Terim’in ekibinde antrenör olarak göreve başlayacak. Terim’in kafasındaki plan beraber U-19 takımının maçlarını izlediği oyuncusuna futbolu bıraktıktan sonra diplomasını alır almaz takımın teknik adamlığını vermek. Alt yapısından geldiği Galatasaray’a hizmete alt yapıdan başlaması. Ancak alınan “İç transferin sezon sonuna bırakılması” kararı yüzünden Arda Turan'a da erken sözleşme verilmeyecek. Terim konuştuğu Arda’ya, “Sözleşmeni sorun etme. Bizimlesin. Sadece bazıları sözleşme yenileme görüşemeleri devam edince konsantrasyonlarını kaybetti. Bu yüzden sezon sonuna erteledik” dedi.

Aydınus, 883 gün sonra Galatasaray maçında

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın Hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus, 2 yıl 5 ay 1 gün (883 gün) sonra bir Galatasaray maçında görev almış olacak.

Aydınus, son olarak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 2 Kasım 2018'de oynanan ve maç sonrasında büyük kavgalara sahne olan maçı yönetmişti. Aydınus, o tarihten sonra bir daha Galatasaray maçlarında görev almadı.

(Sporx)