Galatasaray yönetimi, Kayserispor yenilgisinin ardından olağanüstü toplanma kararı aldı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takımının Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor karşısında aldığı 1-0'lık yenilginin ardından Türk Telekom Arena'da olağanüstü bir toplantı yaptı.  

Son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından taraftarlar Kayserispor maçı sonrası bazı sporculara tepki gösterip, teknik direktör Roberto Mancini ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı istifaya davet ederken, yönetim kurulu bu durum karşısında acil kararlar alma yoluna gitti. 

Medya İletişim Sorumlusu Şükrü Ergün ve Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Cibara, futbol takımına yakın olması amacıyla Florya'ya atandılar. Kulüp Başkanı Ünal Aysal, futbol takımındaki düşüşe 'dur' diyebilmek için, profesyonellerin yanı sıra iki tecrübeli yöneticiyi de Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yönlendirdi.

Bu iki yöneticinin, yaşanan sıkıntıların nedenlerini araştırmak için çalışmalara hemen başlayacağı, 26 Mart Çarşamba günü de tespit edilen sorunların masaya yatırılacağı ikinci bir toplantının gerçekleştirileceği ifade edildi.