Tuzlaspor maçının ardından Galatasaray'da kadro dışı kaldıktan sonra yazılı savunma veren Yasin Öztekin, maç içerisinde tahrik edildiğini söyleyerek kendini savunmuştu

Galatasaraylı idareci Levent Nazifoğlu geçtiğimiz günlerde Yasin Öztekin kararının kısa sürece verileceğini ifade ederken, yeni bir gelişme yaşandı

Bu sezon attığı gollerle takımının en skorer oyuncusu olan Yasin Öztekin takıma dahil oluyor. Kırmızı kart cezalısı olduğu için Atiker Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Yasin Öztekin, Konyaspor maçının ardından takıma katılacak.

Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 19 resmi maça çıkan Öztekin, attığı 8 gol atarken 3 de asist yaptı. 29 yaşındaki Yasin'in Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, A milli oyuncunun uzun süredir yönetimden yeni bir kontrat istediği biliniyordu.

YASİN ÖZTEKİN İÇİN NAZİFOĞLU NE DEMİŞTİ?

"Yasin Öztekin'e kapı kapanmadı. Onun cezası süreli. İstanbul'a döndükten sonra yönetim kuruluyla durumuna bakacağız. Yasin'in söylediği onu tahrik etmişler. O da kendini tutamamış. Para cezası henüz belli değil. Önümüzdeki hafta netleşecek"