Alp Yalman-Cenk Ergün ikilisi, bu hafta Edin Dzeko ve Alex Song için İngiltere’ye gidecek. Manchester City’e Boşnak golcünün kiralanması teklifi verilecek, Song içinse, Barcelona’dan indirim istenecek.

Sarı kırmızılılar İngiltere’ye çıkarma yapacak. Sportif AŞ yönetimiyle birlikte futbolun beyin takımına giren eski başkanlardan Alp Yalman ve futbol direktörü Cenk Ergün, Ada’ya giderek, stoper, ön libero ve forvet için görüşmeler yapacak. Listedeki en önemli iki isim ise, Alex Song ve Edin Dzeko... İlk olarak, Song’un menajeri Darren Dein ile görüşülecek. Bonservisi Barcelona’da olan Song’un sembolik bir ücretle alınması olasılığı büyük.

TRANSFER LİSTESİ KALABALIK

İKİNCİ görüşme Dzeko’nun menajeri ve Manchester City ile olacak. Bosna Hersekli golcüyü geçen sezon Roma’ya kiralayan City’ye aynı formül önerilecek. Yalman-Ergün ikilisi, daha sonra listedeki diğer isimler için temaslarda bulunacak.

Bu arada 2.4 milyon Euro teklif edilen Roman Neustadter’’de pürüz yaşanması halinde yeniden Slovak oyuncu Martin Skrtel gündeme alınacak ve bonservisinde indirim yaptırmak için de İngiliz ekibi Liverpool’un kapısı çalınacak.