Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay, teknik direktör Mancini'nin istifasını değerlendirirken, gündeme gelen teknik direktör adayları ile ilgili açıklama yaptı.
 
NTV Spor'a konuşan Özkan Olcay, "Mancini, İngiltere'de 44 sene lig şampiyonluğu kazanamamış Manchester City'i yaptığı çalışmalar sonucunda şampiyon yaptı. İstekleri hep üst düzeydeydi. Birlikte güzel bir sezon geçirdik. Mancini'ye teşekkür borcu olduğumuzu söylüyorum. Fakat UEFA ve FIFA kuralları masamıza yatırdığımız zaman gördük ki, Galatasaray olarak yeniden finansal problemlerle karşılaşmamak için kendimize çeki düzen vermemiz gerektiği ortaya çıktı. Adımlarımızı çok hesaplı-kitaplı atmamız gerektiği ortaya çıktı. Galatasaray elinde bulunan mevcut elemanları en iyi şekilde değerlendirecek. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın riskleri gözönünde bulundurup, en doğru rotayı çizme zorundayız" dedi.
 
"Lucescu değerli bir spor adamı"
 
Olcay, "Teknik direktörlük için Lucescu ve Mustafa Denizli'nin ismi geçiyor" sorusuna  ise şöyle yanıt verdi: "Galatasaray hiç vakit kaybetmeden teknik direktör sorununu çözmek durumunda. Lucescu ile Galatasaray'ın manevi bir bağı var. Lucescu daha önce Galatasaray'da çalışırken, Canaydın yönetimindeydim. Lucescu Galatasaray'a hizmet vermiş değerli bir spor adamıdır. Mustafa Denizli'nin de ismi geçiyor. Sizlerden bir şey saklamanın mümkün olmadığını biliyoruz. Başkanla daha görüşme fırsatı bulamadık. Kesin ifade kullanmak istemiyorum. Şu gelişen olayları birkaç gün birlikte yaşayacağız. Bu kararı en seri şekilde almak zorundayız. Elden çıkarmak zorunda olduğumuz birçok futbolcu var. Ara transfer döneminde başarılı olduğumuzu söyleyemem. İmkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız."