Ligdeki Demir Grup Sivasspor mağlubiyetinden sonra Galatasaray'ın teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayıracağı yüksek sesle dile getirilirken, Burak Elmas'ın deneyimli antrenör ile bunun üzerine görüştüğü iddia edilmişti. Torrent'in geleceği ile ilgili konuşan Galatasaraylı yönetici Nihat Kırmızı, "Domenec Torrent ile başkan Burak Elmas iddia edildiği gibi bir ayrılık görüşmesi yapmadı. Görevim itibariyle Torrent ile devamlı görüşen benim. Torrent sezon sonuna kadar devam edecek. Yeni gelecek yönetimin de kendisiyle çalışmak isteyeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Mancini gelse ona sabır gösterecek miyiz?"

Torrent ve ekibinin sözleşmelerinin feshedilmesi durumunda tazminatının yüksek olacağı iddialarını yanıtlayan Nihat Kırmızı, "Yeni yönetim istemezse Torrent para konusunda zorluk çıkarmayacaktır, söylendiği gibi değil. Bizimle şu ana kadar hiçbir şekilde para konuşmadı. Bu adama bir sene sabır gösteremedik. Florya'da yaptığı çalışmaları ben görüyorum. Torrent'in yerine Roberto Mancini gelse ona sabır göstermeyecek miyiz? Her şey sil baştan olacak." dedi.

Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri! Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri!

Başakşehir maçına 3 eksik

Süper Lig'de 36. hafta karşılaşmasında deplasmanda zorlu Başakşehir maçına çıkacak olan Galatasaray'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Hafif sakatlıkları bulunan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena İstanbul temsilcisiyle oynanacak müsabakada kadroda yer almayacak.

Sarı kırmızılı takımda geçen hafta olduğu gibi savunma hattında yine Sacha Boey, Nelsson, Semih Kaya ve Aanholt dörtlüsünün olması bekleniyor.

(Hürriyet)