Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin koltuğu sallanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada İtalyan teknik adamla devam edip etmeme kararlarını sezon sonunda vereceklerini açıkladı.

Özkan Olcay, "Mancini ile 4 maçımız daha var. Bu maçlardan sonra kararımızı vereceğiz" ifadelerini kullanarak Mancini hakkında verilecek olan kararın Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk neticeleri sonrasında belli olacağını ima etti.

Elazığ gaş-libiyetini değerlendiren Olcay, "Galatasaray'ın bugün bu 3 puana çok ihtiyacı vardı. İleriki günlerde Galatasaray'ın hedeflerini belirlerken bugün olmazsa olmazımızı elde ettiğmiiz için mutluyuz. Maçın başında hakemin takdirine fazla bir şey söylemek istemiyorum ama, tipik kırmızı kart ve penaltı. Bundan sonra hatalar birbirinin üstüne binerek devam etti. Galatasaray olarak bizim kalan kritik maçlarda kayıpsız devam etmek. Hedeimiz Türkiye Ligi'nde Şampiyonlar Ligi'ne gitmek ve Türkiye Kupası'nda da şampiyon olmak." dedi.

"F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'ne gidemez"

Süper Lig'i lider tamamlayan Fenerbahçe hakkında konuşan Özkan Olcay,"Fenerbahçe'yi kutlamak isterim. Bu şampiyonluk haftalar öncesinde aşağı yukarı kesinleşmişti. Bugün rakamsal netice ortaya çıktı. Bu başarılarından dolayı onları kutluyorum. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde gitme durumundu tartışmak için alınmış hukuki kararları değiştirmek gerekir. Bu da mümkün değil. Bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne ön elemesiz gitmek." ifadesini kullandı.

Mancini konusunda sezon sonunu bekleyeceklerinin imasını yapan tecrübeli yönetici, "Mancini ile ilgili herhangi bir yorum yapmam gereksiz. Lüzum görmüyoruz buna. Ligden bittikten sonra Galatasaray'ın yönetim kurulu içinde yapaacğı durum değierlerndirmesinden sonra belli oalcaktır. Dört maçlık bir beklenti süremiz var, o kadar sabırlı olursak isabetli olur diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

KAFA KARIŞTIRAN LUCESCU İDDİASI