Önce Fatih Terim'e verilen 6 maçlık ceza daha sonrasında art arda gelen hakem kararları camiayı harekete geçirdi. Seçimi az bir farkla kazanan Burak Elmas, üyerelere güven vermiyor. Galatasaray, ligde son 10 yılın en kötü günlerini yaşıyor. Avrupa'daki durum ise kolay değil. Kongre üyeleri de bunun farkında...

ALBAYRAK OLMAZ AĞAR GEREKLİ

Camia artık Abdurrahim Albayrak'ın Galatasaray'daki misyonunu tamamladığının farkında. Üyeler, yönetime veya Florya'da Fatih Hocaya destek olabilecek farklı isimler sundular. Haldun Üstünel ve Ali Dürüst'ün adı geçti. Ancak masaya sürpriz isim atıldı. Eski bakan ve siyasetçi Mehmet Ağar'ın Galatasaray'ın yönetimine dahil olmasını isteyenler var. Fatih Terim'e yakınlığı ile bilinen Mehmet Ağar'ı Faruk Süren ve Burak Elmas'a önerecekler. Ağar'ı ikna etmek için görüşme yapacaklar.

69 yaşındaki politikacının bu teklife nasıl bir yanıt vereceği henüz bilinmiyor.

DURSUN ÖZBEK İKNA EDEMEMİŞTİ

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, Ocak 2018'de güven tazelemek için girdiği seçimi Mustafa Cengiz'e kaybetmişti. Özbek, seçimlerden önce Mehmet Ağar'ı listesine dahil etmek istemiş fakat Ağar'dan olumlu dönüş alamamıştı.

Dursun Özbek, Mehmet Ağar'ı yönetimine alacak

Mehmet Ağar, Ünal Aysal'a sert çıktı - Galatasaray (GS) Haberleri

(Fotospor)