Sadece sportif anlamda değil maddi konularda da eskiye nazaran oldukça iyi bir grafik ortaya koyan Galatasaray, artık tamamen lige konsantre olmuş durumda. 

Daha sezon başlamadan eleştirilmeye başlanan Galatasaray yönetimi, önce sponsor krizini çözdü. Kadroda şişkinlik yaratan oyuncularla da yolları ayıran ve transfer için kaynak yaratan Galatasaray, Nigel de Jong, Josue, Pedro Luis Cavanda, Kolbeinn Sigthorsson ve Tolga Ciğerci takviyeleriyle bombaları art arda patlatarak taraftarının gönlünü almayı başardı.

Dolu tribün hasreti

Beşiktaş galibiyetiyle Turkcell Süper Kupa'yı müzesine götüren ve lig öncesi moral depolayan Galatasaray, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor zaferleriyle de Süper Lig'de 2'de 2 yapmayı başardı.

İşleri rayına koyan Galatasaray yönetimi, artık sözün taraftarda olduğunu düşünüyor. 4. haftada Türk Telekom Arena'da oynanacak Rizespor maçı için taraftarlara çağrıda bulunan Galatasaray yönetim, bundan sonra stadın dolmasını umuyor.

Henüz 17 binde kalan kombine satışları için de mesaj gönderen Galatasaray, dolu tribünlere karşı mücadele eden eski görüntüsüne dönmenin hesaplarını yapıyor.