Sezgin Gelmez: ''Pena, çok iyi performans ortaya koyuyor ama kiralık geldi ve sezon sonunda da Barcelona'ya dönecek. Galatasaray'da kalma ihtimali yok mu?"

"Kalecimizin performansından çok memnunuz. Biz de kalmasını çok istiyoruz. Pena da İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok sevdi. Durumunu, kendisini istediğimizi Barcelona başkanına ilettik. Bu konuyu da sezon sonunda konuşacağız. Ama Pena'nın kalması için tüm şartları zorlayacağız."

Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..." Mehmet Ayan: "Yeniden TFF Başkanı olacakmış..."

"KEREM İÇİN RESMİ TEKLİF GELMEDİ"

Sezgin Gelmez: ''Kerem, Barcelona maçlarında da ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. İspanyol ekibinden bir teklif geldi mi? Bonservis bedeli olarak ne düşünüyorsunuz?"

"Sadece Barcelona değil, Avrupa'da çoğu kulübün takibinde. Bunu biliyoruz ama bir teklifte gelmedi. Biz Galatasaray olarak ligde önümüzdeki maçlara odaklandık. Bu konuyu sezon sonuna bıraktık ve an itibariyle bir bonservis ücreti de belirlemedik.''

90 BİN TARAFTARDAN 30 MİLYON TL

NEF Stadyumu'nda dört gün içinde Beşiktaş ve Barcelona'yı ağırlayan Galatasaray'ın futbolu taraftarlarını, geliri ise yönetimin yüzünü güldürdü. 90 bin futbolsever, Aslantepe'deki son iki maçta tribünleri tıklım tıklım doldururken, bilet satışı ve kombinelerden yaklaşık 30 milyon TL gelir elde edildi.

(Beyaz TV / Sporx)