Galatasaray yönetimi Ocak ayı transfer dönemi için girişimlerine başladı. Sarı kırmızılı takım FFP kısıtlaması nedeni ile satmadan transfer yapma imkanı bulunmuyor. Galatasaray yönetimi bu nedenle kadroda bulunan oyuncuları için transfer girişimlerini sürdürüyor. Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Garry Rodrigues için flaş Suudi Arabistan iddiası gündeme geldi.

Galatasaray, Garry Rodrigues'i sattı mı?

Ara transfer döneminde yoğun bir trafikle başlayan Galatasaray'ın flaş bir iddia ortaya atılarak Garry Rodrigues için Al İttihad Kulübü ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

''EVET TEKLİF VAR AMA...''

Bu iddia ses getirirken Galatasaray kulübü idarecileri "Evet birçok oyuncumuz gibi Rodrigues için de teklif aldık. Yani Rodrigues için teklif aldığımız doğru ancak ortada herhangi bir anlaşma yok" ifadesi kullandılar. Galatasaray'da bu konuya da Amerika'da bulunan Teknik Direktör Fatih Terim'in tatil dönüşünde Garry Rodrigues ile konuştuktan sonra karar vermesi bekleniyor.

Brezilyalı Maicon'a ise şu anlık resmi teklif gelmediği ortaya çıktı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN GERİSİNDE KALDI

Garry Rodrigues bu sezon Galatasaray forması ile 20 karşılaşmada 1,513 dakika süre alırken 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Futbol Arena