Yıldız oyuncularını satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyleyen Sezgin, genç oyuncular alacaklarını ve yıldız isimleri getireceklerinin sözünü verdi.

''1-2 yıldız transferi olacak''

"Yine küçülme olacak demeyelim. Yıldız transfer olacak. Takımı gençleştirmeyi düşünüyoruz. Koşan, mücadele eden ve hırslı bir takım olmak istiyoruz. Bu arada tabii ki 1-2 yıldız transferi de olabilir"

Bülent Ünder ile Bülent Korkmaz'a yaptıkları teklifin geri çevrilnesi sonrasında altyapının başındaki Jan Olde Riekerink'i göreve getirdiklerini söyleyen Sezgin, yeni hocanın geliş tarihini de açıkladı.

''Yeni hoca gelecek''

"İki Bülent bizim teknik direktörlük teklifimizi kabul etmedi. (Bülent Ünder & Bülent Korkmaz) Biz de yönetim olarak Jan Olde Riekerink'i getirme kararı aldık. Çünkü Riekerink'in pro lisansı var. Bülent Ünder kabul etmeyince Korkmaz ile görüştük. O damaalesef şartları başkaydı, maddiyatla alakası yoktu. Yeni bir atılm yaacağımz Mayıs'tan sonra... Mayıs'a kadar anlaşalım demiştik. "Konuşup bitirelim" deyince olmadı. Jan Olde Riekerink'in yerine başka hoca gelecek. Geçici sürede A takıma bakacak"