Galatasaray yönetimi, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan sonuçlardan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan takımın son durumu ile ilgili ayrıntılı bir rapor istemişti. Bu durum karşısında yönetimin tavrına tepki gösteren Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, herhangi bir rapor göndermedi.

Sarı kırmızılı yönetim, Genel Sekreter Fatih İşbecer imzalı yazıyı Futbol Direktörü Cenk Ergün'e ulaştırmıştı. Ancak Florya'dan TT Arena'ya beklenen rapor ulaşmadı.

Galatasaray Yönetimi, öğle saatlerinde Ali Sami Yen Arena'da bir toplandı yaptı. Talep edilmesine rağmen rapor vermeyen Hamza Hamzaoğlu için bir karar alınmadı. Ancak Sportif AŞ Yöneticisi Mehmet Özbek'in Florya'ya gidip Hamzaoğlu ile yüzyüze görüşmesi kararlaştırıldı.

Sorunun kaynağı yönetimde

Taraftarımız ise takımın istikrarsız sonuçlar alması ve kötü bir futbol oynamasının asıl sorumlusu olarak Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulunu gösteriyor. Kadronun takviye edilmemesi ve Hamzaoğlu'nun da sürekli yönetimi destekleyen açıklamalar yapmasının bu duruma gelinmesinde önemli bir faktör olduğu belirtiliyor.