Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki rakiplerinin yaptığı hatalara vurgu yapan usta yorumcu, sarı kırmızılı bir futbolcuyu da sert sözlerle eleştirdi.

"GALATASARAY BU TAKIMLA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE BAŞLARSA..."

"Şampiyonluğun Galatasaray'a kazandırdığı aşağı yukarı yarım milyarlık gelir, Galatasaray'ın en çok ihtiyacı olan şey. Seneye Şampiyonlar Ligi'nde bu takımdan kaç kişi olacak göreceğiz. Bu takımla Şampiyonlar Ligi'ne başlarsa nereye kadar gideceğini de göreceğiz. Galatasaray arka arkaya 4 sene şampiyon olurken Galatasaray'ın kadrosunun Şampiyonlar Ligi'ne yetmeyeceğini iddia eden var mıydı? Ben 'Şampiyonlar Ligi şampiyonu olur bu kadro.' dedim. Elendiği zaman ise 'O zaman da UEFA'yı kazanır.' dedim. Öyle kadrosu vardı Galatasaray'ın. Şimdi göreceğiz."

"UEFA 'SATTIĞIN KADAR' DİYOR"

"UEFA'nın kararı var. Sattığın kadar alabilirsin. Türkiye'nin en zengin adamı kimse, 'Ben 3 milyar Dolar veriyorum; Messi'yi, Suarez'i, Neymar'ı alıyorum...' diyemez. Alamazsın. UEFA 'Sattığın kadar...' diyor. Şu Galatasaray'dan satın bakalım. Muslera tamam. Muslera'yı satarsan Şampiyonlar Ligi'nde ne olursun? 2, Rodriguez. Para edebilir, adı geçiyor."

"BELHANDA'YI ÜSTÜNE PARA VEREREK SATARIZ"

Uluç, Belhanda'nın satılma ihtimaliyle ilgili olarak şunları söyledi, "Kim alır Belhanda'yı. Üstüne para vererek satarız. Kim alır? Galatasaray'ı şampiyonluktan edecekti neredeyse. Ruhsuzluğu, gayri ciddiliği, kaptırdığı topların ardından koşmayışı. Belhanda iyi diyen herkesle son Göztepe maçını izlemeye hazırım. Onun kaptırdığı kaç topla Galatasaray gol yeme tehlikesi yaşadı.