Bu durumdan oldukça rahatsız olan Akgün'e yönetim yeni bir sözleşme önermezken, 22 yaşındaki oyuncunun aldığı düşük maaş nedeniyle rahatsız olduğu ve yakın çevresine dert yandığı iddia edildi.

"DÖNERCİ AKRABAM BENİMLE DALGA GEÇİYOR"

Ofspor maçındaki performansı tribünlerden tepki çeken Yunus Akgün, karşılaşmada ıslıklanmıştı. Mücadelenin ardından genç oyuncunun yakın çevresine maaşından dert yandığı öne sürülürken, "Almanya’da dönercilik yapan akrabam benden çok kazanıyor, benimle dalga geçiyor. Galatasaray’ın oyuncusuyum, milli takıma gidiyorum, sürekli bana “zam yapalım” diyorlar ama ortada bir şey yok" dedi.

"DEĞER GÖRMEMEK ADAMA KOYUYOR"

Yunus Akgün'ün yabancılar ile olan maaş farkından da dert yandığı iddia edilirken, "Yabancılara ceza kesiyorlar. Benim 1 yıllık ücretimden fazla. Adamın umrunda bile olmuyor. Ben o paraya bir sene oynuyorum. Parasında da değilim, “değer görmemek” çok can sıkıcı. Adama koyuyor. 1.5 milyon Euro’ya oynayan adamı, 'Galatasaray için indirim yaptı' diye göklere çıkarttırıyorlar. Bize gelince 'Sen bizim evladımızsın." ifadelerini kullandı. Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Yunus Akgün Galatasaray'da senelik 900 bin lira (46 bin euro) kazanıyor.

REIMS TALİP OLDU

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Reims, ilk 11’deki formasını kaptıran ve yedek kalan Yunus Akgün’ü kadrosuna katmak istiyor. Oyuncuya ilgisi olan Reims'ın kış transfer döneminde resmi teklif sunması bekleniyor. İlk 11'deki yerini kaybeden Yunus Akgün'ün maaşına zam yapılmamasından dolayı rahatsız olduğu biliniyor. 22 yaşındaki oyuncunun teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği... Okan Buruk ve Sergio Oliveira restleşti! FIFA gereği...

SEFEROVIC DE BAVULLARINI TOPLUYOR

Galatasaray'da sezon başı büyük ümitlerle gelen ancak Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'in arkasında üçüncü santrafor durumuna düşen Haris Seferovic ayrılık arifesinde bulunan başka bir futbolcu. Teknik heyet, Benfica’dan kiralanan Haris Seferovic'in fizik gücü ve performanısını yeterli bulmuyor. Ofspor ile oynanan Türkiye Kupası'nda gol atmasına karşın sevinmeyen Seferovic'in mutsuz olduğu biliniyor. Kış transfer döneminde oyuncuyla vedalaşılacağı belirtiliyor.

HARIS SEFEROVIC'İN GALATASARAY PERFORMANSI

Benfica'dan 1 milyon Euro bedelle kiralık olarak Galatasaray'a gelen 30 yaşındaki İsviçreli Haris Seferovic, sarı kırmızılarla 2'si Türkiye Kupası toplam 10 maçta forma giydi. Oyuncu Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor ve Ofspor ağlarını havalandırmayı başardı.

YUNUS AKGÜN'ÜN GALATASARAY PERFORMANSI 

22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon Galatasaray formasıyla 1'i Türkiye Kupası 11 karşılaşmada şans buldu. Sadece Kasımpaşa maçında 1 asist yapabildi. Geçen sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren Yunus Akgün, 38 maçta 9 gol 17 asistle oynamıştı.

(Mynet)