Geçtiğimiz günlerde yeni sezonda Galatasaray forması giymek istediğini belirten Yunus Akgün, İstanbul'a uğramadan direkt Avrupa'nın yolunu tutabilir. Galatasaray, İtalyan kulüplerinin kıskacında olan genç futbolcu için astronomik bir rakam bekliyor.

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Yunus Akgün Adana Demirspor'da gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı. Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün için Roma, Lazio ve Fiorentina devreye girdi. İtalyan kulüplerinin kıskacında olan 21 yaşındaki futbolcu, kulübüne rekor bir bonservis bedeli kazandırabilir.

YUNUS AKGÜN REKOR BEDELLE ROTASINI İTALYA'YA KIRABİLİR

Galatasaray'ın astronomik bir teklif gelmesi halinde satışına sıcak baktığı Yunus Akgün, Roma başta olmak üzere Lazio ve Fiorentina'nın da kıskacında bulunuyor. Son dönemdeki performansıyla milli takıma kadar yükselen ve yeni sezonda Galatasaray forması giymeyi arzulayan Yunus Akgün, bir anda rotasını İtalya'ya kırabilir.

ADANA DEMİRSPOR KARNESİ

Yunus Akgün bu sezonki formuyla Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım'a davet edildi. Genç yıldız kiralık forma giydiği Adana Demirspor'da müthiş bir performans göstererek toplam 31 maça çıktı. 21 yaşındaki genç oyuncu ligde oynadığı 27 maçta 7 gol 6 asist yaparken, Türkiye Kupası'nda da 4 maçta 1 gol 3 asistlik performans gösterdi.

(Akşam)