Avusturya'nın Rapid Wien takımından Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir'le ilgili bilinmeyen gerçekler ortaya çıktı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın aktardıkları şöyle:

"BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPTI, AİLESİ İSTEMEDİ"

“Siyah Beyazlılar, Yusuf Demir için teklif yaptımıştı ancak ailesi o dönem Türkiye’de oynamasını istemedi. Vizyon olarak onu daha geliştirebilecek kulüplere ya da başka ülkere gitmesini istiediler. Zaten sonrasında Barcelona’ya gitti.”

"FUTBOLCUNUN DAYISI ANLATTI"

“Peki bu futbolcu Türkiye’ye neden geldi? Rapid Wien Teknik Direktörü ona süre vermediğinden dolayı sorunlar yaşıyordu. Avusturya ekibi de ‘Değeri varken satalım’ düşüncesine girdiler. Galatasaray’dan gelen ilk teklif karşısında 10 milyon Euro istediler. Daha sonrasında gelen 6 milyon Euro'luk teklifi kabul etmek zorunda kaldılar. Yusuf Demir’in dayısı bunları bana açıkladı.”

OKAN BURUK GÖRÜŞTÜ VE İKNA ETTİ

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var" Zeki Uzundurukan: "Galatasaray'ın 2 futbolcusuna teklif var"

“Okan Hoca, Yusuf Demir'le birebir görüşerek ‘Benim ilk tercihim Mertens ama uzun lig maratonunda sen de şans bulacaksın. Senin adına yatırım yapıyoruz. Galatasaray'da başarılı olduğun zaman çok daha büyük rakamlara başka kulüplere gideceksin.’ diyerek Yusuf Demir'i ikna ediyor.” dedi.