Tecrübeli oyuncu, Galatasaray'ı eleyeceklerine emin olduğunu ifade etti.

"G.SARAY MAÇINI KAZANACAĞIZ"

Galatasaray maçı için düşüncem çok net. Kazanmalıyız. Ve çok net söylüyorum, kazanacağız.

"FAZLA TATİL GEÇİREMEDİK"

İyi bir tatil geçirdik ancak normal bir tatil gibi gelmedi çünkü en başta İsrail Milli Takımı ile birlikteydim. Ailem için zor oldu. İsrail'delerdi ancak milli takım amacıyla hemen ayrılmak zorunda kaldım. Bu da benim bir işim, profesyonel olmanın bir gerekliliği de bu.

"BAZEN KAZANMAYI HAK ETTİK"

Geçen sezon şanssızdık ancak doğru takım ruhuyla doğru işleri yapmamız da bizim şansımız. Bazen kazanmayı hak ettik ancak bizim için doğru zamanlar olmadı. Kazanırken de daha çok acı çekmeliyiz. Belki de gelecek sezon için ders almış oluruz. Şimdi sahada daha çok acı çekmeliyiz. Her dakika, her puan için mücadele vermeliyiz.

MALEN VE DUMFRIES

Malen ve Dumfries şu anda PSV oyuncuları ve geri dönmek zorundalar. Bize yardımcı olacaklar, her şeylerini verecekler. Eğer bir transfer olursa da onlara başarılar dilerim.

"HIRSIZLIK OLAYI YAŞANDI"

Hollanda'ya geldikten 1 ay sonra hırsızlık olayı yaşandı. Kulüp bize çok destek oldu. Evimde kameralar vardı, bunlar geliştirildi. Güvenlik verildi. Çocuklarım da destek aldı. Eşim ve çocuklarım tekrar iyi olacak.

"PSV'DEN AYRILIĞI DÜŞÜNMEDİM"

Hayatta iyi ve kötü şeyler oluyor, ikisiyle de başa çıkmak zorundasın. Bu yüzden buradan uzaklaşmadım. Hollanda'nın her yerinden destek hissettim. Neden gideyim ki? Ayrılmayı hiç düşünmedim. Güçlü bir ailem olduğu için şanslıyım, eşim beni çok destekledi.

(Sporx)