Mısırlı yıldızın eski kulübü Zamalek, ödemenin gecikmesi ve belirlenen ücretten 200 bin dolar daha az yatması nedeniyle yasal işlem başlatacaklarını açıkladı.

Zamalek'in Futbol Genel Müdürü Amir Mortada Mansour, yaptığı açıklamada, "Galatasaray, Mustafa Muhammed'in ücretini belirlenen tarihten daha geç ve 200 bin dolar eksik ödedi. Avukatlarımızla sözleşmenin tüm detaylarını inceleyeceğiz" dedi.

Kulübün tazminat alması gerektiğini söyleyen Mortada Mansour, "Zamalek, bu gecikme nedeniyle 500 bin dolar tazminat almalı. Kulübün haklarını korumak için tüm yasal işlemleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

İDMANI YARIDA BIRAKTILAR

Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasındaki kampta teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanı ısınma hareketleriyle başladı.

Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcular daha sonra dört grup halinde iki yarı sahada çift kale maç oynadı. Yoğun tempoda geçen antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Emin Bayram ve Mustafa Muhammed, ağrıları nedeniyle son bölümde antrenmanı bıraktı

(Sporx)