Türkiye'de düzenlenen U-20 Şampiyonasında Fransa-Uruguay final maçı Türk Telekom Arena'da oynandı. Gözler bu iki takımdan çok TT Arena'nın kötü zeminindeydi. Stadın zeminin çok kötü olması, liglerin başlamasına da 1 ay gibi kısa bir süre kalması Galatasaray'n geçen sezon yaşadığı sıkıntıları akla getirdi. 

İç sahada oynanan Kolaybet maçlarda yağmur suyunun yeterince emilmemesi ortaya çıkınca yönetim sezonun devre arasında, 1 ay gibi kısa sürede zemini değiştirmişti. Fakat bu durum Fransa-Uruguay maçındaki tablonun çıkmasını engelleyemedi. Zeminin bu hale gelmesinin nedeni ise, lig bittiğinde kapsamlı bir şekilde zeminin bakımı yapılacak, sonrasında dinlendirmeye alınacaktı. Ancak U20 Dünya Şampiyonası'nın nedeniyle maçlar bakım yapılmadan oynandı ve bu durum oluştu.

Derhal düğmeye basılacak

Geçtiğimiz sezonki sıkıntının tekrar yaşanmaması için süratli bir şekilde onarım programı yapılacak. Şu anda  zemin üzerinde bir onarımın yapılması ile tekrardan yeni bir zemin oluşturulması seçenekleri ele alınıyor. Eğer onarımda bir garanti verilemezse bu kez TT Arena'da zemin değiştirme yoluna gidilecek.