Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­ci­si Ab­dur­ra­him Al­bay­ra­k’­ın, Genç­ler­bir­li­ği ma­çı­nın baş­la­ma­sı­na sa­at­ler ka­la ta­kım­la bir­lik­te Cum­hur­baş­ka­nlığı Sa­ra­yı­’na git­me­siy­le il­gi­li 2. baş­kan Ham­di Ya­sa­man ba­zı açık­la­ma­lar yap­tı.
 
“P­lan­lan­mış bir zi­ya­ret de­ğil­di. Ben­ de te­le­viz­yon­dan gör­düm. Fut­bol­dan so­rum­lu yö­ne­ti­ci Ab­dur­ra­him Al­bay­rak ile Ali Dü­rüst ani ka­rar ve­re­rek zi­ya­ret­te bu­lun­muş­lar. Ama zi­ya­ret ta­kı­mın konsan­tras­yo­nunu boz­muş ola­bi­lir. Böyle olup olmadığının takdiri teknik direktöründür. Cum­hur­baş­ka­nı­’nın zi­ya­ret edil­me­si fut­bol­cu­lar için önem­li. Ama maç­tan bir iki sa­at ön­ce git­me­le­ri doğ­ru de­ğil. Ga­la­ta­sa­ray bir spor ku­lü­bü, po­li­ti­ka ile iliş­ki­miz yo­k” şeklinde ko­nuş­tu.
 
Ga­la­ta­sa­ra­y’­ın 41,6 mil­yon li­ra­lık ver­gi bor­cu ile il­gi­li ise Ya­sa­man, “Ver­gi so­run­la­rı kar­şı­sın­da iti­raz edi­le­bi­lir, ikin­ci­si de uz­laş­ma ta­lep edi­le­bi­lir. Biz uz­laş­ma ta­le­bin­de bu­lun­duk. Bu­nu her­kes ya­pı­yor. Ver­gi­le­ri­mi­zi dü­zen­li ödü­yo­ru­z” dedi.
 
Kaynak: Bugün