Valencia, Barcelona ve Inter gibi kulüplerin formasını giyen, bu sezon başında İtalyan Ligi’ne geçen Jeison Murillo, Sampdoria’da hayal kırıklığına uğradı. Galatasaray'ın teklifini, milli takımdan arkadaşı Falcao faktörü nedeniyle hemen kabul eden yıldız futbolcu, sağ bek olarak da oynayabiliyor. 

Cim-Bom’un 27 yaşındaki stoper için İtalyanlara teklifte bulunduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 2023’e kadar Sampdoria ile sözleşmesi bulunan ve bu sezon ilk yarısında 9 maçta 660 dakika sahada kalan futbolcu için ısrarcı olan teknik direktör Fatih Terim’in, İtalya’daki ilişkilerini kullanarak bu transferi gerçekleştirme hedefinde olduğu bildirildi.

İtalya’ya gelmeden önce Valencia forması giyen, geçen sezon Barcelona’ya kiralık giden, daha önce Inter’de de oynayan tecrübeli oyuncunun gelmeyi kabul ettiği, bunda en büyük faktörün Falcao olduğu dile getirildi. Murillo’yu ilk fırsatta kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların, yarım sezon için 750 bin euro vermeye hazır olduğunu iletti. Galatasaray, Sampdoria’nın vereceği karara göre Galatasaray’ın stoper bölgesindeki hamlesi netleşecek.

Skorer