10 Mart Perşembe günü saat 23.00'te Nou Camp'ta oynanacak mücadele EXXEN'den canlı olarak ekranlara gelecek.

GALATASARAY'DA TEK EKSİK ARDA TURAN

Galatasaray'da sakatlığı bulunan kaptan Arda Turan dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

UEFA listesine yazılmayan Omar Elabdellaoui de kafilede yer bulurken Arda Turan kamp kadrosunda yer almadı.

BARCELONA'NIN EKSİKLERİ

Ev sahibi takımda Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Ansu Fati ve Álex Balde sakatlıkları sebebiyle forma giyemezken, Daniel Alves’in organizasyonda oynama izni bulunmuyor. Gavi ise sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

AZERİ KANAL ŞİFRESİZ VERECEK

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Perşembe günü oynanacak Barcelona-Galatasaray maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

CBC SPORT NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ NE?

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

İNTERNET KANALI DA MEVCUT

Azeri kanalı, internette yer alan canlı yayın linklerini aratarak bilgisayarınızdan veya mobil telefonunuzdan canlı ve naklen izleyebilirsiniz.

(Fotomaç)