FUTBOL

Galatasaray Başkan Adayına CHP'li göndermesi

Galatasaray Kulübünün Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Başkan Adayı Süheyl Batum'a siyaset göndermesi yaptı.

Abone Ol

Spor Gecesi'nden Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'e konuşan İbrahim Hatipoğlu'nun öne çıkan demeçleri...

"RÖVANŞI 1 GALİBİYET OLMAZ"

"Derbiden sonra yaşananlar; planlı ve programlıydı. 12 Mayıs'ta Kadıköy'de karanlıklar içersinde, boşaltılmış ve ıslatılmış sahada şampiyonluk kupası kaldırdık; öyle 1 maç kazanmadık. Souness'ın diktiği bayrağı biz orada taraftarların önünde diktik. Bunun rövanşı 1 galibiyetle olmaz."

STAT MÜDÜRÜNÜN SAĞLIK DURUMU NASIL?

"Ali Çelikkıran’ın MR’ı çekildi. Ciddi sağlık problemi var. Omuriliğin en üst halkalarında kırık tespit edildi. Hakem hatalarından pozitif etkilenen ilk takım Fenerbahçe’dir. Son dakikadaki penaltıları kimse unutmasın."

BATUM'A CHP'Lİ GÖNDERMESİ

"Galatasaray'da siyasi bir ortamdan rahatsızlığını bildirerek aday olanların listesinde siyasetin göbeğinden gelen insanlar var. Siyasi partilerde görev yapan, aktif olarak siyaset yapanlar var. Aktif siyaset yapan birisi, Dursun Özbek'i siyasetle suçluyor." şeklinde konuştu.

DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİNDE OLACAK

Daha önce GSYİAD Başkanlığı üstlenen Hatipoğlu, buradaki görevini bırakarak seçimlerde Dursun Özbek'in Yönetim Kurulu listesinde yer aldı.

Abone Ol