Sarı-kırmızılı ekibimiz, bu maçtan sonra EuroCup Women’da finale kalmak için Yarı Final 2.maçında Venezia ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Abdürrahim Albayrak 2 yöneticiyle beraber dönüyor Abdürrahim Albayrak 2 yöneticiyle beraber dönüyor

Epiphanny Prince, Pelin Bilgiç, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Teaira McCowan beşiyle başladığımız maçta dört basketbolcumuz çift haneli sayılara ulaştı. Teaira McCowan 26 sayı ve 13 ribauntla istikrarlı performansını sürdürdü. Kamile Nacickaite 18 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistle galibiyete katkı verdi. Azura Stevens 11 sayı ve 6 ribauntla katkı verirken Pelin Bilgiç 12 sayı üretti. 

İyi bir başlangıçla ilk çeyreği 23-18 önde geçen Galatasaray Çağdaş Faktoring, dengede geçen ikinci periyot sonrasında soyunma odasına 45-39 önde gitti. McCowan 12 sayı, Pelin Bilgiç ise 10 sayısıyla ilk yarının öne çıkan iki ismi oldu. Prince ise 9 sayı kaydetti. 

Üçüncü periyoda çok güçlü giren Galatasaray Çağdaş Faktoring, McCowan’ın iyi performansının yanına Nacickaite’nin de devreye girmesiyle müthiş bir çeyrek çıkardı ve final periyoduna 71-51 önde girdi. Skor avantajını artırarak koruyan takımımız mücadeleyi 90-68 kazandı.