Galatasaray Daikin'den pasör takviyesi Galatasaray Daikin'den pasör takviyesi

Sarı-kırmızılı takım, bu mücadelenin ardından AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 17. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Halkbank mücadelesinin hazırlıklarına start verecek.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, CEV Kupası Play- Off rövanş maçında PGE Skra Belchatow ile deplasmanda karşılaştı. Polonya’da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2 kazandı.

Energia Belchatow Salonu’nda oynanan rövanş mücadelesinden takımımız 3-2 mağlup ayrılan taraf oldu. Takımımız, İstanbul’da oynanan mücadeleden 3-1 mağlup ayrılmıştı. Takımımız, bu sonuçla CEV Kupası’na veda etti.

Mücadelenin ilk seti 25-23 PGE Skra Belchatow üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci seti ise takımımız 19-25 kazandı ve setlerde durum 1-1 oldu. Üçüncü seti 26-24 kazanan ev sahibi ekip 3-1’in rövanşında iki set kazanarak adını CEV Kupası’nda bir üst tura yazdırdı. Karşılaşmanın dördüncü seti takımımızın 23-25’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Böylece setlerde durum 2-2 oldu. Mücadelenin beşinci ve son setini 15-13 kazanan ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. 

Karşılaşmada Yasin 22 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken, Thomas 15, Oğuzhan 11, Onur 8, Emir Kaan 6, Selim 5, Selçuk ve Orçun 3’er, Aykut ise 1 sayıyla oynadı.PGE Skra Belchatow 3-2 Galatasaray HDI Sigorta