Gazeteci İbrahim Seten'in haberine göre Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Bu görüşmede hakem skandallarının konuşulması bekleniyor.

ERMAN TOROĞLU: "PALABIYIK'IN KARARLARI REZALET"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray - Alanyaspor maçındaki hakem kararlarıyla alakalı şunları söyledi:

"Ali Palabıyık'ın çoğu kararı rezalet. Ali bu maça verilmez. Bu adam 3 hafta önce maçın içine etmiş. Bu adam bir de gözlemcisine terbiyesizlik yapmış. Bunları yapan adama TFF ceza vermiyor ve Galatasaray maçına atıyor." yorumunda bulundu.

RIDVAN DİLMEN "KIRMIZI AĞIR BİR KARAR"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de "Muslera'nın da Candeias kadar topu alabilme ihtimalini görüyorum. Dolayısıyla kırmızı kartı ağır karar olarak görüyorum." şeklinde konuştu.

HASAN ÇAVUŞOĞLU: "HAKEMLER DE HATA YAPACAK"

Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler! Prandelli'den Fenerbahçe'nin hoca adayına olumsuz sözler!

Corendon Alanyaspor Kuübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Hakem Ali Palabıyık'ın Boey'e gösterdiği kartla ilgili olarak Çavuşoğlu, "Her zaman, her yerde tepkiler olur. Herkesin hoşuna gitmeyebilir. Bunlar futbolda olağan şeyler. Hakemlerin verdiği kararlarla alakalı en az konuşan başkan benim. Futbolda hata hep olacak. Biz başkanlar, teknik heyetler, futbolcular hep hata yapıyoruz. Hakemler de hata yapacak. Onlar da işlerini yapmaya çalışıyorlar. Bazen doğru olabilir, bazen yanlış olabilir." dedi.