Geçen Ekim ayında ortaya çıkan kulübe bu yıl üyelik için başvuran Galatasaray Lisesi mezunu 210 kişinin 141'inin evraklarında sahte imza tespit edilmesi konusu Mustafa Cengiz’in canını ciddi anlamda sıkıyor.

Liseliler konuyu ''hayat memat'' meselesi haline getirirken, Mustafa Cengiz ise konunun üzerine giden Liselilere ''olay savcılığa verildiği anda çift taraflı üzüntü olur'' sözleriyle aba altında sopa gösterdi.

Eski başkanlardan hukukçu Duygun Yarsuvat ve Liselilerin liderleri olarak kabul edilen İnan Kıraç, Mustafa Cengiz aleyhine kampanya başlattı.

Bu arada Liseliler, Cengiz’in planları içinde yer alan yüksek giriş bedeliyle kulübe üye yapma projesi kapsamında 500 kişiyi üye yapmak istediğini iddia ediyor. 529 olarak verdikleri rakamın Galatasaray Lisesi dışında olan sadece parası olan kişilerden oluştuğunu gündeme getiriyorlar.  

Başkan Mustafa Cengiz, Divan Kurulu’nda 23 Mart’ta yapılacak mali genel kurulda ''Beni mali açıdan ibra etmeyin'' diyerek rest çekmesi ise önümüzdeki 10 günün Galatasaray için oldukça sıkıntılı geçmesi anlamına geliyor.