Sırp golcü için 8 milyon Euro'yu gözden çıkaran Galatasaray görüşmelerini devam ettiriyor...

Ahmet Çakar'dan Galatasaray - Fenerbahçe derbi tahmini Ahmet Çakar'dan Galatasaray - Fenerbahçe derbi tahmini

La Nazione gazetesinin haberine göre, Fiorentina, Luka Jovic'i gelecek sezonda kullanmak istiyor. Fakat piyasada Sırp oyuncunun ciddi bir pazarı var. 

Oyuncunun menajeri Ramadani ayrılık adına çalışıyor. Temmuz ayının başlarında Floransa'dan uzakta bir Jovic'in fotoğrafları senaryolarda sundu. 

Galatasaray, Ocak ayında da Jovic'i istedi. Olmadı. Görüşmelere yeniden başladı. Fiorentina'nın önüne 8 milyon euro koydu. Oyuncuyu eve götürmek istedi. Sadece birkaç yıl önce rekor fiyatlara (60 milyon) ulaşan Jovic için Real Madrid hala yüzde 50 hakka sahip. Bu yüzden rakam ikna edici değil. 

Ancak Haziran 2024'te gerçekleşebilecek otomatik yenileme Fiorentina'yı zor durumda bırakabilir. Sezon sonuna kalırsa Jovic için hem Real Madrid'e ciddi bir ödeme yapılması hem de Sırp golcünün maşının iki katına çıkma ihtimali var.

Bu nedenle Galatasaray fırsatı değerlendirmek istiyor. Ayrıca Ramadani, Rebic için de İstanbul'da bir dizi görüşme yaptı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dışında Hırvat oyuncuyu Galatasaray'ın da önüne getirdi. İki taraf fikir birliğine varamadı.En azından şimdilik Rebic konusu dondurucuya kondu.

HAMİT ALTINTOP'UN ESKİ MENAJERİ

Ramadani, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Hamit Altıntop’un eski menajeri. Sezon ortasında Kaan Ayhan transferi sırasında Galatasaray ile Sassuolo arasında görüşmelerde etkin bir rol oynamıştı.