Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Galatasaray'de hedef mutlak 3 puan. Galatasaray Gençlerbirliği CANLI izle. Üst üste 8. galibiyetini alarak zirve yarışını sürdürmek isteyen sarı kırmızılılar, Hamza Hamzaoğlu'nun yönetiminden hücumcu bir grafik çizen Gençlerbirliği'ni yenmek için sahaya çıkacak.

Merakla beklenen bu maç hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak, Galatasaray - Gençlerbirliği maçının muhtemel 11'leri nasıl olacak? Maçla ilgili önemli detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz hafta derbide Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenerek zirve yürüyüşünü sürdüren Galatasaray evinde geçtiğimiz hafata Ankara derbisinde Ankaragücü devirerek üst sıralara tırmanan Gençlerbirliği ağırlıyor. Galatasaray'ın 7. maçlık galibiyet serisini sürdürmek adına sahaya çıkacağı maçta en önemli kozu taraftar desteği, maçta Türk Telekom Stadyumu'nun tamamen dolu olması beklenirken, Ankara'nın siyah kırmızılı temsilcisi Gençlerbirliği ise sürprize imza atmak istiyor.

GALATASARAY-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Gençlerbirliği mücadelesi saat 19.00'dan itibaren beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleyi internet üzerinde canlı olarak izlemek isteyenler, beIN Connect sitesinden üye olarak maçı takip edebilirler.

GALATASARAY-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BEIN CONNECT CANLI İZLEME LİNKİ

GALATASARAY-GENÇLERBİRLİĞİ MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Feghouli, Onyekuru, Falcao

GENÇLERBİRLİĞİ: Nordfelt, Erdem, ramos, Toure, Halil, Baiano, Yasin, Candeias, Sessegnon, Nadir, Sio

Galatasaray Gençlerbirliği CANLI izle